Az általam használt jó minőségű, professzionális készítmények egy része megvásárolható üzletemben, hogy vendégeim bőre ne csak a kezelés idején, hanem folyamatosan megfelelő gondozásban részesülhessen. A megvásárolható kozmetikumok az alábbiakban röviden ismertetett termékcsaládokba tartoznak. A természetes hatóanyag tartalmú készítményeket szakmai hozzáértésem és tapasztalataim alapján bátran ajánlom vendégeimnek.

GIGI termékek

A Gigi Cosmetic Laboratories, Izrael legnagyobb kozmetikai vállalata 1957-ben alakult, és 1990 óta van jelen hazánkban. A Gigi kozmetikumokat egyetemi és gyógyszergyári laboratóriumokban fejlesztik; a gyártás gyógyszergyárban, a legnagyobb precizitással történik. A termékek összetevői növényi és ásványi anyagok, melyek többségükben izraeli növényekből, illetve a Holt-tenger vizéből, iszapjából származnak.

Ilcsi kozmetikumok

Az Ilcsi Szépítő Füvek Kft.-t 1984-ben Molnár Dánielné Ilcsi néni, és fia, Molnár Ferenc alapította. A cégalapító munkásságáért már több díjat kapott, az "Ilcsi" pedig elnyerte a Superbrand titulust, melyet csak a legnagyobb márkák tudhatnak magukénak. A professzionális natúr-kozmetikumok 65-70 különböző gyógynövényből, gyümölcsből és zöldségből készülnek, illetve gyógyvizeket is tartalmaznak. A növényeket az Ilcsi néni által kifejlesztett, speciális eljárással dolgozzák fel, és a készítmények mentesek a szintetikus színezőanyagoktól.

Fito Fruit termékcsalád

Gyümölcs- és gyógynövénykivonatokból előállított természetes hatóanyagú készítmények. A BMS Wellness 2000 Kft. által kifejlesztett és forgalmazott, hazai gyártó által gyártott és kiszerelt kozmetikumok hatékony és kíméletes bőrápolást biztosítanak. A termékcsalád mottója: "Barátunk a természet."